Всупереч Omicron. Ізраїль проведе конкурс краси "Міс Всесвіт"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Всупереч Omicron. Ізраїль проведе конкурс краси "Міс Всесвіт"

Всупереч Omicron. Ізраїль проведе конкурс краси "Міс Всесвіт"
Джерело:  online.ua

У Міністерстві туризму Ізраїлю заявили, що країна проведе конкурс краси "Міс Всесвіт" 12 грудня, незважаючи на введення обмежень на поїздки, у зв'язку з виявленням нового штаму коронавірусу Omicron. Таку заяву зробив голова відомства Йоель Розвозов.

Джерело: The Jerusalem Post

У суботу ізраїльська влада повідомила, що вводить заборону на в'їзд іноземцям у країну, але Розвозов у неділю повідомив репортерам, що для учасниць конкурсу зроблять винятки, при цьому, можливо, вони проходитимуть тестування ПЛР кожні 48 годин.

«Ця подія, яка транслюватиметься у 174 країнах, дуже важлива подія, якої Ейлат (місто на півдні Ізраїлю – ред.) дуже потребує, - сказав він перед щотижневим засіданням Кабінету міністрів у неділю. – Ми знатимемо, як керувати цим заходом… Є такі заходи, які країна вже взяла на себе і не може скасувати».

У телевізійному виступі на засіданні уряду прем'єр-міністр Нафталі Беннет сказав, що Ізраїлю необхідно «прикрити» свої кордони, щоб країна залишалася «відкритою для внутрішнього користування».

 Наступного місяця Ізраїль зможе прийняти у себе конкурс, оскільки кількість випадків коронавірусу в країні залишається відносно низькою: принаймні поки виявлено лише один варіант Omicron.

Заклики до бойкоту конкурсу "Міс Всесвіт" 

Оголошення про проведення конкурсу в Ізраїлі викликало певні суперечки. Раніше цього місяця влада Південно-Африканської Республіки чинила тиск на представницю своєї країни, щоб вона бойкотувала майбутнє видовище.

Офіційні особи уряду ПАР заявили, що не підтримають рішення Лалели Мсване, яка виграла конкурс краси в цій африканській країні, взяти участь у ньому, пославшись на «звірства Ізраїлю проти палестинців».

Нинішня Міс Всесвіт, Андреа Меза з Мексики, сказала під час свого візиту до Єрусалиму на початку цього місяця, що це був «один із найяскравіших моментів її часу в ролі Міс Всесвіт».

Оскільки це був її перший візит до Ізраїлю, вона також відвідала Стіну Плачу та розмістила на цьому місці записку, а також побувала у Тель-Авіві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?