Нічого святого: Кім Кардаш'ян прокоментувала свої відверті наряди у Ватикані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нічого святого: Кім Кардаш'ян прокоментувала свої відверті наряди у Ватикані

Нічого святого: Кім Кардаш'ян прокоментувала свої відверті наряди у Ватикані
Джерело:  online.ua

Декілька днів тому відома американська бізнес-вумен та модель Кім Кардаш'ян провела відпустку в Римі. Відверті образи, які вона підбирала для прогулянок у Ватикані, спровокували новий шквал критики в мережі. Світська левиця вирішила виправдатися перед фанами й тому почала стверджувати, що дотримувалась дрес-коду.

Джерело: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян пояснила свої неоднозначні образи у Ватикані

Світська левиця разом з відомою моделлю Кейт Мосс та її донькою Лілою відвідала найпопулярніші пам'ятки Риму – знаменитий Фонтан ді Треві, Апостольський палац, Сікстинську капелу та собор Святого Петра.

Щоб привенути увагу журналістів Кім одягла відверті мінісукні та мереживні вбрання з вирізами. Однак навіть фанатам Кардаш'ян не сподобалася така витівка. Користувачі соцмереж критикують модель за те,що вона не стала змінювати свій стиль навіть у резиденції Папи Римського у Ватикані.

Бізнес-вумен вирішила відреагувати на ці докори. Вона запевнила, що прикривалась чорним шкіряним жакетом.

"Не хвилюйтеся, я дотримувалася дрес-коду і повністю прикрилася, коли була в базиліку Святого Петра та в Сікстинській капелі", – стверджує Кім Кардашян.

Окрім того, зірка не приховує, що отримала неймовірні враження від Ватикану. Вона залишилась у захваті від знакових творів мистецтва, архітектури та давньоримської скульптури. Найбільше Кім Кардашян вразили роботи Мікеланджело.

Як фанати відреагували на наряди Кім Кардаш'ян у Ватикані:

  • Нічого святого! Навіщо так принижувати вірян?;

  • Позувати перед розп'яттям – не найкраща ідея;

  • Сісти на вівтар… Так принизити церкву;

  • Як це може бути прийнятним вбранням для Ватикану?;

  • А чи будуть якісь коментарі від Ватикану з приводу цього?.

  • Після розриву з Вестом Кім геть забула, що таке стиль та мода.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?