Нічна "бавовна" у Брянську. У РФ заявили про атаку дронів
Категорія
Події
Дата публікації

Нічна "бавовна" у Брянську. У РФ заявили про атаку дронів

Вибух
Джерело:  online.ua

У ніч на 25 жовтня у російському Брянську пролунали вибухи. Пізніше російська влада заявила про “роботу ППО” та “збиття безпілотників”.

Що відомо про вибухи в Брянську 25 жовтня

Близько півночі у Брянську пролунали вибухи. Місцеві Телеграм-канали повідомили, що вибухи було чутно в одному з районів міста.

Пізніше губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що Україна нібито атакувала область безпілотниками.

Чотири безпілотні літальні апарати літакового типу знищені над Брянським районом силами ППО та засобами РЕБ міністерства оборони Росії.

Традиційно, руйнувань та постраждалих “немає”.

Що відомо про вибухи в РФ та окупованих територіях

Напередодні про сильні вибухи повідомляли у тимчасово окупованому Севастополі. Ставленик окупантів Михайло Развожаєв заявив, що вибухи були пов’язані зі “штатною роботою з протипідводно-диверсійного забезпечення”.

Також 24 жовтня вибухи пролунали у Ростовській області.

21 жовтня вибухи пролунали у тимчасово окупованому Донецьку. Пізніше російські Телеграм-канали повідомили про ураження розташування окупантів, де загинули 73 окупанти, зокрема шість офіцерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?