Німеччина перестала отримувати газ по "Північному потоку-1"
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина перестала отримувати газ по "Північному потоку-1"

Німеччина перестала отримувати газ по "Північному потоку-1"
Джерело:  online.ua

На російському газопроводі "Північний потік-1" розпочалися планові роботи тривалістю 10 днів. Варто зазначити, що у зв’язку з чим постачання газу до Німеччини через нього повністю зупинилося.

Джерело:  Tagesspiegel

ФРН наразі не отримує газ по "Північному потоку-1"

Згідно з даними на сайті оператора, з 6 години ранку газ перестав надходити. Роботи мають тривати десять днів, до 21 липня, на рівні обладнання та програмного забезпечення, - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що офіційний Берлін побоюється, що планові технічні роботи можуть перетворитись на "безперервне техобслуговування з політичних мотивів".

Фото — pexels.com

Як уже згадувалося раніше, у липні очільниця Європейської комісії попередила про небезпеку повної зупинки поставок російського газу в ЄС. Що важливо розуміти, команда французького лідера Еммануеля Макрона вважає це найбільш імовірним сценарієм.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно офіційна Оттава погодилась на виняток із санкцій проти Росії і вирішила повернути до Німеччини турбіну для "Північного потоку-1", яка пройшла технічне обслуговування в Канаді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?