"Нова пошта" змінює назву — деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

"Нова пошта" змінює назву — деталі

Пошта
Джерело:  Нова пошта

Один з двох найбільших операторів поштового зв’язку України, компанія "Нова пошта", змінює назву. Тепер вона називатиметься Nova.

«Нова пошта» змінює назву на NOVA

«Нова пошта» з часом розширила напрямки своєї діяльності і тепер змінює найменування на NOVA.

Ми вже набагато більше, аніж пошта. Саме тому ми прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів - NOVA, - повідомили в компанії.

Як зазначили в прес-службі, "Нова пошта" працює на ринку України з 2001 року. Зараз до групи входять декілька компаній:

  • «Нова пошта» в Україні — доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Має 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні.

  • Nova Post Europe — компанія, яка надає повний спектр логістичних послуг як для приватних осіб, так і для бізнес клієнтів. Вона забезпечує доставку документів, посилок і вантажів по Європі, а також між ЄС та Україною. Компанія вже відкрила свої представництва в 11 країнах: Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія.

  • NovaPay — небанківська фінансова установа, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу. NovaPay обслуговує 2,6 млн транзакцій на добу.

  • Nova Global — компанія, основний фокус якої зосереджений на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними маркетплейсами. З Nova Global будь-які інтернет-магазини у країнах Північної та Південної Америки, в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а також Великої Британії стають доступними для українського споживача з доставкою товарів «Новою поштою».

  • Supernova Airlines доставляє посилки по всьому світу. Компанія вже зробила десятки рейсів між країнами Європи, а невдовзі почне трансконтинентальні польоти вантажними літаками.

  • ІТ-компанія Nova Digital — це потужний виробник веб-додатків та програмного забезпечення для архітектур будь-якої складності та навантаженості.

Нова Пошта поза Україною

Українська компанія Нова Пошта вийшла на міжнародний ринок.

Станом на жовтень минулого року у країні було відкрито 2 відділення — у Варшаві та Кракові.

Наразі у Варшаві працює 6 відділень. Загалом із 3 жовтня 2022 року компанія запустила 20 відділень, зокрема у Кракові, Гданську, Познані, Лодзі, Любліні, Ряшиві, Катовіце та отримала документ, який надає Новій Пошті офіційний статус поштового оператора в Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?