Новий ніж у спину Путіну: мережу розвеселило рішення Туреччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Новий ніж у спину Путіну: мережу розвеселило рішення Туреччини

Новий ніж у спину Путіну: мережу розвеселило рішення Туреччини
Джерело:  РІА Новини

Туреччина ввела мита на імпорт російської сільгосппродукції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
Читайте також: Ердоган порадував фанатів Путіна порадою європейським туркам
Раніше Національна асоціація експортерів сільськогосподарської продукції заявила, що з 15 березня Туреччина призупинила видачу ліцензій на імпорт пшениці, кукурудзи, соняшникового шроту і рослинного масла з Росії і фактично ввела ембарго на поставки російської сільськогосподарської продукції.
У відповідь на це в Міністерстві економіки Туреччини пояснили, що не запроваджували заборону на імпорт, однак виключили РФ з числа країн, на яких поширюється нульова ставка мита.
"Ринок зерна не обмежений однією Туреччиною, він досить великий, досить усталений і самостійний світовий ринок. Закриття одних сегментів на цьому ринку означає, що якась кількість буде перетікати в інші сегменти, це звичайний економічний процес", - прокоментував рішення влади Туреччини прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.
Відзначимо, що в мережі також обговорили рішення Туреччини по російській продукції і визнали, що його можна назвати черговим "ударом в спину".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  російський газовий монополіст "Газпром" може втратити свій найбільший актив у Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?