Обожнюють знімати голим — Навальний розповів про обшуки у колонії
Категорія
Політика
Дата публікації

Обожнюють знімати голим — Навальний розповів про обшуки у колонії

Обожнюють знімати голим — Навальний розповів про обшуки у колонії
Джерело:  online.ua

Головний ворог очільника Кремля Олексій Навальний вперше детально розказав про обшуки у виправній колонії Володимирської області. Російський опозиціонер звернув увагу на те, що його побачення з адвокатом неможливі без "повного обшуку, тобто з роздяганням догола".

Джерело: Інстаграм Олексія Навального

Навальний розказав, як відбуваються обшуки у в'язниці

В інструкції Мін'юсту РФ наголошується, що таку неприємну процедуру потрібно проводити до та після його спілкування з захисником. Відповідний допис був опублікований на сторінці ув'язненого політика в соціальних мережах 9 липня.

"Тюремна система Росії обожнює знімати вас голим. Наприклад, в СІЗО-1 ти не тільки стандартно роздягаєшся догола, збираючись на суд і повертаючись з нього, але і при кожному обшуку камери, які тривають постійно", – пише Олексій Навальний.

Як стверджують російський опозиціонер, його знімали на відеореєстратори не менше, ніж 3 співробітники СІЗО. Політик відверто зізнається, що процедура огляду з роздяганням перетворилася на рутину.

"Адміністрація колонії, навіть якщо їй самій вже нудно бачити вас голим, все одно буде роздягати і знімати вас. Без цього побачення з захисником неможливо", – стверджує політик.

Коротко про отруєння і тюремне ув’язнення Олексія Навального

  • Навального отруїли влітку 2020 року імовірно бойовою отрутою "Новачок".

  • Він проходив лікування в Німеччині і повернувся в Росію 17 січня.

  • Російські силовики затримали Навального відразу ж в аеропорту за ухилення від явки в кримінально-виконавчу інспекцію як умовно засудженому за злочин.

  • Навального судили у справі про шахрайство 2012 року і засудили до 2,5 років колонії — вийде на свободу лише в середині літа 2023 року.

  • ЄС і США звинувачують оточення Путіна в замаху на Навального. Брюссель і Вашингтон уже ввели персональні санкції проти тих, хто причетний до отруєння, і тих, хто несе відповідальність за арешт опозиціонера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?