Обстріл Авдіївки: з'явилися шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл Авдіївки: з'явилися шокуючі подробиці

Обстріл Авдіївки: з'явилися шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Обстріл Авдіївки, який бойовики так званої ДНР влаштували ввечері 16 лютого

, викликав серйозні руйнування в житлових будинках у місті.


Про це заявив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


Читайте также: Переговоры по Донбассу: стало известно о важном решении


"Рашисти знову обстріляли Авдіївку. Стріляли із артилерії великого калібру орієнтовно о 18:20. Один снаряд потрапив у будинок на вул. Гагаріна 1. Снаряд пробив перекриття 5 і 4 поверхів і усе це обвалилось на третій поверх. Але дивом, плити склались як картковий будиночок. І під цією порожниною Господь врятував трьох осіб - 2 мужчин і одну жінку. Рятувальники їх вже звільнили з-під завалів", - розповів Жебрівський.


"За попередніми даними є небезпека зміщення фасадних плит у будинку. Загалом у цьому будинку пошкоджено 5 квартир. В іншому будинку, на цій же вулиці Гагаріна, снаряд потрапив у квартиру на 4 поверсі. Вибухом було розірвано систему опалення. Гаряча вода під тиском вирвалась на квартиру. В результаті значні опіки отримав 76-річний мешканець квартири віку. Швидка уже повезла його опіковий центр Дніпра. Ще один снаряд залетів через вікно у магазин на першому поверсі у будинку по вул Гагаріна 12. Снаряд перелетів через зал і влучив у стіну. У той час в торговому хзалі було 4 дівчини, але, на превелике щастя ніхто із них не постраждав.


У ці хвилини швидка везе до лікарні ще одного пораненого мужчину. Інформація про його стан уточнюється", - додав чиновник.



Трохи пізніше чиновник повідомив, що чоловік отримав незначні поранення.


"Коли пролунали вибухи, він прикрив собою дітей. А потім кинувся до пораненого в голову сусіда, який впав поруч. Викликав швидку і поїхав з ним до лікарні. А вже в лікарні з'ясувалося, що сам поранений. На щастя – легко. Зараз в Авдіївці кожні 20-30 хв чути віддалені вибухи. Луплять по околицях і позиціями наших військових", - додав Жебрівський.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в штабі АТО заявили про трьох загиблих і чотирьох поранених українських бійців. Також повідомлялося про зростання кількості обстрілів за різними напрямами в Луганській і Донецькій областях

. 16 лютого зафіксовано 35 обстрілу з боку бойовиків.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?