Океан Ельзи та KALUSH представили атмосферний кліп на пісню "Перемога"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Океан Ельзи та KALUSH представили атмосферний кліп на пісню "Перемога"

Океан Ельзи та KALUSH представили атмосферний кліп на пісню "Перемога"
Джерело:  online.ua

Відомий український рок-гурт "Океан Ельзи" представив спільний кліп разом з KALUSH на пісню, що отримала символічну назву "Перемога".

Джерело: Ютуб-канал "Океану Ельзи"

"Океан Ельзи" та KALUSH випустили кліп на трек "Перемога"

Уже 12 жовтня відеороботу на пісню презентували в центрі української столиці на великих екранах. Не можна не звернути увагу на те, що кліп на пісню "Перемога" вийшов у день народження "Океану Ельзи", оскільки саме 12 жовтня - 27 років з дня заснування гурту.

"Нова пісня "Перемога" – це продовження наших, "Океану Ельзи", творчих вилазок в інші жанри", – зізнався лідер гурту "ОЕ" Святослав Вакарчук.

Артист також вирішив відверто розповісти про процес створення кліпу.

"Пізніше під час роботи в студії ми з групою зрозуміли, що краще було б залишити мою присутність в пісні так, як я це завжди роблю, а запросити KALUSH та їх продюсерську команду до співпраці, щоб додати елемент хіп-хопу", - пояснив музикант.

Варто звернути увагу на те, що слова до пісні написали Вакарчук та соліст KALUSH Олег Псюк. Сам лідер "ОЕ" написав музику до пісні та пояснив, як вона зародилась. За словами зірки, все почалося з того, що взимку він багато слухав хіп-хопу.

"І в якийсь момент мені склалася рядки приспіву: "Шо би тобі не казали, попереду перемога. Шо би тобі не кричали шакали в слід, в тебе своя дорога". І зрозумів, що нашому хіп-хопу бути", – додав Святослав Вакарчук.

"Океан Ельзи" та KALUSH випустили кліп на пісню "Перемога": дивіться кліп

Окрім того, наголошується, що режисером нової відеороботи артистів став Максим Ксьонда, а оператором – Євгеній Усанов. У головній ролі – Артем Ткаченко. Варто звернути увагу на те, що у кліпі знялися 43 актори та самі музиканти.

Читайте також:

  • TAYANNA ошелешила шанувальників новою піснею "Темна вода"

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?