Окупанти на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ, поранено одного воїна
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ, поранено одного воїна

Окупанти на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ, поранено одного воїна
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 9 вересня, внаслідок обстрілу позицій ЗСУ російсько-окупаційними військами один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Стан його здоров'я оцінюють як важкий.

Джерело: пресслужба штабу ООС.

Повідомляється, що збройні формування Росії знову порушили режим припинення вогню та здійснили обстріли позицій українських військових у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

“В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення.

Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров’я - тяжкий.

Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил”, - йдеться в повідомленні ООС.

Ситуація на фронті вчора, 8 вересня

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних збройних сил.

Зокрема, у напрямку населених пунктів Опитне та Авдіївка вороги застосували міномети 120-го калібру по позиціях ЗСУ.

Неподалік Павлополя російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. А в районі Широкиного окупанти вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Також противник здійснив прицільний обстріл з артилерії калібру 122 мм поблизу населених пунктів Кряківка та Старогнатівка. Біля Золотого-4 російські збройні формування двічі обстріляли позиції наших захисників з ручних та станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксовано прольоти трьох ворожих безпілотників типу «ОРЛАН-10», які перетнули лінію розмежування.

В результаті ворожого вогню двоє українських військовослужбовців дістали осколкові поранення. Поранених доправили до лікувального закладу, стан їхнього здоров’я – середньої важкості.

Також в результаті обстрілу російськими найманцями шестеро захисників отримали акубаротравми. Для детального обстеження та встановлення кінцевого діагнозу військовослужбовців, які отримали травми, направлено до ВМКЦ Північного регіону міста Харків. Стан здоров’я воїнів – задовільний.

На обстріли ворогів українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Читайте також:

  • Розвідка викрила нову небезпечну провокацію окупантів на Донбасі.

  • Кремль погрожує Україні ескалацією на Донбасі через угоди з США.

  • Вчора на Донбасі загинув захисник із Львівщини Роман Задорожний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?