Окупанти пошкодили близька 100 будинків внаслідок ракетного удару по Житомирщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти пошкодили близька 100 будинків внаслідок ракетного удару по Житомирщині

Окупанти пошкодили близька 100 будинків внаслідок ракетного удару по Житомирщині
Джерело:  online.ua

Міський голова Малину на Житомирщині Олександр Ситайло повідомив, що у наслідок ракетного удару кремлівських окупантів було пошкоджено близька ста житлових будинків.

Джерело: Facebook-сторінка голови Малина

Наслідки ракетного удару окупантів по Малину 

По території нашої громади вкотре Російською Федерацією було завдано ракетний удар. Пошкоджено об'єкт інфраструктури та близько 100 будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених, - зазначив Ситайло. 

За його словами, на місці ракетних влучань та пошкоджень працюють рятувальники та слідчо-оперативна група. Протягом дня планують відновити електропостачання в постраждалому мікрорайоні.

Ситайло вкотре звернувся до місцевих мешканців: барегти своє життя і при звуках тривоги ховатися в укриття. Також – не поширювати фото та відео з місця "прильотів" ракет окупантів.

Між тим спікер Міноборони Александр Мотузяник повідомив, що наразі окупанти шукають нові рубежі ля запуску ракет по території України.

Мотузяник зазначив, що ворог може завдавати ударів з північної частини окупованого Криму.

Агресор визначає нові рубежі для пуску ракет по нашій державі. Як стало відомо нашій розвідці, російські екіпажі дальніх бомбардувальників Ту-22М3 відпрацьовували умовні пуски ракет з повітряного простору північної частини тимчасово окупованої території АР Крим, - наголосив спікер Міноборони.

 Сьогодні російські окупанти завдали декілька ракетних ударів по Україні. Зокрема, під обстріл потрапило місто Малин Житомирської області та Лубенська громада Полтавської області.

Також українська ППО зранку збила російську крилату ракету у небі над Львівською областю.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?