Окупанти РФ перекрили Кримський міст та оголосили ракетну небезпеку
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти РФ перекрили Кримський міст та оголосили ракетну небезпеку

Міст
Джерело:  online.ua

Російські військові перекрили Кримський міст 23 грудня. На окупованому півострові оголосили ракетну небезпеку, пуск ракет вже помітили у двох районах.

Що відбувається у Криму

Пропагандисти близько 9:47 заявили про нібито авіаційну небезпеку на території всього Криму. Потім була оголошена ракетна небезпека.

За декілька хвилин російські окупанти заявили, що рух транспорту Кримським мостом перекрили.

Пізніше місцеві Telegram-канали повідомили про вибухи у Джанкойському районі Криму. Ймовірно, це пуски ракет російської ППО.

Окрім цього, пролікт ракети також помітили над Красноперекопським районом. І за класикою окупанти закрили димовою завісою Кримьский міст.

Наразі також місцеві повідомляють про тривогу в Севастополі.

Яка ситуація у Криму

20 грудня у Криму чули вибухи. Пізніше ЗМІ заявили, що "прилетіло" по центру дальнього космічного зв'язку Повітряно-космічних сил Росії, є руйнування.

Також 21 грудня у Керчі чули вибухи, а в районі Індустріального шосе помітили дим. Там знаходиться великий військово-промисловий завод "Альбатрос". За останніми даними, він був закинутий і не використовувався.

Тоді окупанти теж перекривали Кримський міст і заявляли про нібито роботу ППО.

Також окупанти заявляли, що нібито з 20:30 до 22:30 15 грудня відбили "атаку" безпілотників на Криму. Як стверджують росіяни, було збито 26 дронів. Вони традиційно звинуватили Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?