Вибухи у Керчі. Російські окупанти перекрили Кримський міст — фото
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи у Керчі. Російські окупанти перекрили Кримський міст — фото

Бавовна
Джерело:  online.ua

В окупованій Керчі близько 14-ї години 21 грудня пролунала серія потужних вибухів. Російські загарбники перекрили Кримський міст для руху транспорту.

Нова бавовна у Криму: що відомо

Потужні вибухи пролунали у Керчі 21 грудня. Російські окупанти перекрили Кримський міст.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Кримці заявили, що була серія вибухів – спочатку пролунало два, а пізніше ще два.

Тим часом російські окупанти перекрили рух транспорту Кримським мостом. Причини не пояснили.

Російські ЗМІ стверджують, що нібито протиповітряна оборона РФ відпрацювала по цілях у районі Кримського мосту. Пропагандисти традиційно заявляють, що "пошкоджень немає".

Тим часом у мережі публікують фото з димом в районі Індустріального шосе у Керчі.

До речі, на Індустріальному шосе у Керчі знаходиться військова частина і великий військово-промисловий завод "Альбатрос". За останніми даними, він був закинутий і не використовувався.

Ситуація у Криму

Загалом у Криму наразі все частіше чують вибухи. ЗСУ провели вже десятки операцій на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так, 20 грудня у Криму чули вибухи. Пізніше ЗМІ заявили, що "прилетіло" по центру дальнього космічного зв'язку Повітряно-космічних сил Росії, є руйнування.

Раніше президент України Володимир Зеленський висловив думку, що деокупувати Крим буде легше, ніж Донбас. За його словами, йдеться не лише про звільнення територій, але й загалом про настрої населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?