Окупанти РФ розпочали активну підготовку до оборони Криму — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти РФ розпочали активну підготовку до оборони Криму — АТЕШ

Окупант
Джерело:  АТЕШ

Протягом декількох місяців українські партизани регулярно фіксують зусилля російських окупаційних військ з підготовки до оборони Криму.

Як росіяни готуються до оборони Криму

За даними партизанів, окупанти серйозно сприймають можливість Сил оборони України підійти до півострова.

Лише 65 кілометрів відокремлюють їх до мети, - зауважують в "АТЕШ".

Так, протягом місяців партизани фіксують системні зусилля окупантів з підготовки до оборони Криму. А саме:

  • створюються вогневі точки;

  • споруджуються нові фортифікаційні споруди та укріплюються старі;

  • створюється "тероборона";

  • посилюються патрулі.

АТЕШ і кримчани чекають, щоб відкрити внутрішній фронт. Жодні оборонні споруди окупантам не допоможуть. Крим буде звільнений!, - підсумували наостанок кримські партизани.

Що відбувається у Криму

Загалом у Криму наразі все частіше чують вибухи. Наші захисники провели вже десятки операції на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так, 21 грудня у Керчі чули вибухи, а в районі Індустріального шосе помітили дим. Там знаходиться великий військово-промисловий завод "Альбатрос". За останніми даними, він був закинутий і не використовувався.

Також у ніч на 26 грудня українські Повітряні сили завдали ракетного удару по великому десантному кораблю "Новочеркаськ", що знаходився в порту Феодосії. Внаслідок удару корабель було знищено.

Пізніше Управління стратегічних комунікацій ЗСУ заявило, що поблизу окупованого Севастополя 4 січня було уражено командний пункт російських окупаційних військ.

Як з'ясували кримські партизани, внаслідок ураження було ліквідовано російського полковника. Прокремлівські пропагандисти визнали ліквідацію 23 окупантів, серед яких п'ять офіцерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?