Окупаційна влада РФ розпочала евакуацію з тимчасово захопленого Криму — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупаційна влада РФ розпочала евакуацію з тимчасово захопленого Криму — ГУР

Окупаційна влада РФ розпочала евакуацію з тимчасово захопленого Криму — ГУР
Джерело:  online.ua

Окупаційна влада Росії розпочала евакуацію з тимчасово захопленого Криму. В українській розвідці впевнені, що Крим скоро повернеться до України.

Джерело: представник ГУР МО Андрій Юсов

Росіян закликають виїжджати з Криму

Андрій Юсов розповів, напередодні місцеві жителі почули на FM-станціях попередження про те, що їм необхідно готуватися до виїзду.

Попередження стосується тих кримчан, які співпрацювали з окупаційною владою, вважає Юсов.

Для того, щоб там був мир і порядок, півострів необхідно деокупувати і повернути туди законну українську владу. Власне, повернути Крим у рідну українську гавань, що обов'язково й відбудеться найближчим часом. Тому всім тим, хто працює на Росію, справді найближчим часом краще покинути територію українського Криму, – заявив Андрій Юсов.

Також він повідомив, що російське командування на півострові та окупаційна адміністрація дуже активно продають нерухомість і вивозять свої сім'ї з Криму.

Але іншим, рядовому складу, кажуть: не переймайтеся, усе спокійно, усе під контролем... Але це вже як мем про те, що "спецоперація" йде за планом... Пов'язані з росіянами сім'ї вивозять, і дуже активно. І це привід задуматися всім іншим, хто пов'язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще покидати, доки така можливість є", – підсумував Андрій Юсов.

Україна вже почала звільнення Криму

Нещодавні удари по залізничній колії в районі Джанкою на території анексованого Криму є стратегією виснаження злочинної армії та чинення психологічного тиску на ворога.

Будь-які активні дії передбачають, що на початку треба виснажити ворога. До того, як ми почнемо активний рух, нам треба бути переконаними, що в них порушена логістика, що в них не працює стійкий морально-психологічний стан війська, що вони готові вже відходити або здаватися. Тобто, розуміючи перевагу фізичної сили ворога, ми працюємо так, щоб вони прийшли на зіткнення з нами вже знесиленими. Тому така "бавовна" на тилових територіях ворога – це і є виснаження ворога з тилу, — зазначила керівниця Об’єднаного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, жителям анексованого Криму слід евакуюватись, або облаштувати собі укриття.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?