Олег Винник скасував концерти в низці міст України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олег Винник скасував концерти в низці міст України

Олег Винник скасував концерти в низці міст України
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Олег Винник, який проводить гастрольний тур Україною, скасував частину своїх виступів. Концерт у Запоріжжі, який мав відбутися 16 жовтня, перенесли на наступний рік через хворобу артиста. Виступи у кількох містах на сході України відмінили через погіршення епідемічної ситуації.

Джерело: Instagram Олега Винника.

А ось фанатам співака в Сєвєродонецьку пощастило – співак зазначив, що сьогодні, 19 жовтня, концерт у Льодовому Палаці відбудеться згідно з графіком.

Причини скасування концертів Олега Винника

Перший концерт в Запоріжжі співак скасував через тривалий ларингіт. Тепер запорізьким шанувальникам творчості Олега Виника доведеться чекати до березня наступного року. Виступ з 16 жовтня 2021 року перенесли 12 березня 2022 року, при цьому вже придбані цьогоріч квитки будуть актуальними навесні.

“Я з ларингітом уже їжджу 4 тижні. Так сталося, ми не роботи. Але мені дуже важко і боляче це приймати. Ми концерти ці проведемо, все добре, просто їх переносимо. Я хочу вибачитися перед вами та сказати дякую за ваше розуміння і терпіння, – вибачився у відео-зверненні Винник.

У Краматорську, Покровську та Бердянську концерти також довелось скасувати - через погіршення ситуації із захворюваністю на коронавірус. Олег Винник у соцмережах пообіцяв, що всі скасовані концерти відбудуться у 2022 році. Нові дати концертів будуть відомі пізніше. Вже куплені квитки залишаються дійсними.

Цікаво, що після відміни концертів у Запоріжжі артист дав концерт 18 жовтня в Харкові, що викликало багато запитань в його запорізьких фанатів. Більшість же побажала Виннику швидшого одужання і міцного здоров’я.

  • “Образливо за Запоріжжя і незрозуміло”;

  • “А як же ваш ларингіт?”;

  •  “Доречний збіг обставин, Вам, Олеже, теж треба добре відпочити! Бережіть себе!”;

  • “Ми вас любимо. Не хворійте. Бережіть себе і будьте здорові”.

Жителька Запоріжжя в коментарях в артиста припустила, що в нього серйозніша хвороба, ніж він каже, і розповіла про те, що начебто відбулося під час його виступу.

“Олег йде виступати не тільки заради людей, це його робота і заробіток, він хворий виступає, може його змушує продюсер, ми не знаємо правди. Хто був в Запоріжжі на концерті, говорили, що після 2 пісні Олег зайшов за лаштунки і впав, їм так сказали. Думаю у нього не ларингіт, а щось інше”, - написала користувачка tatiana 61334.

Читайте також:

  • Каньє Вест офіційно змінив ім'я.

  • Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери".

  • Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?