Олена Зеленська зустрілася з королем Британії Чарльзом ІІІ та королевою-консортом Каміллою — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська зустрілася з королем Британії Чарльзом ІІІ та королевою-консортом Каміллою — фото

Олена Зеленська зустрілася з королем Британії Чарльзом ІІІ та королевою-консортом Каміллою — фото
Джерело:  online.ua

Дружина українського лідера Олена Зеленська зустрілася з королем Великої Британії Чарльзом ІІІ, а також побувала на прийомі у королеви-консорта Камілли — перша леді уже поділилася з українцями яскравими світлинами.

Джерело:  Олена Зеленська  у Telegram та  Офіс президента  України

Зеленська зустрілася з королем Британії Чарльзом ІІІ та його дружиною Каміллою: як це було

За словами дружини президента, разом із Чарльзом ІІІ вони провели зустріч з українською громадою в Українському греко-католицькому соборі, що в серпні разом зі Спілкою українців у Великій Британії заснував унікальний хаб: The Ukrainian Welcome Centre.

Олена Зеленська з дітьми (фото - t.me/FirstLadyOfUkraine/1987)

Тут допомагають визначитися з розміщенням, облаштуватися, налагодити зв’язки з громадою, підтримують і розраджують.Відколи Росія перейшла до тактики енергетичного терору, ми розуміємо, що ця зима буде найважчою за всі роки незалежності. Тож я вдячна за те, що бодай частина українців, особливо літні люди, діти, мають змогу перечекати холодний сезон, не ризикуючи опинитися в умовах блекауту, - розповідає Олена Зеленська.

Король Британії смакує український коровай (фото - t.me/FirstLadyOfUkraine/1987)

 Ба більше, перша леді України стала гостею прийому у королеви-консорта Камілли, організованого з нагоди Дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

Олена Зеленська та королева-консорт Камілла (фото - t.me/FirstLadyOfUkraine/1987)

Для мене почесне особисте знайомство з Її Величністю та можливість розповісти, що відбувалося й відбувається на наших територіях, тимчасово окупованих Росією, які жахливі злочини скоюють окупанти проти наших жінок і дітей. Україна готова зробити свій внесок у міжнародні зусилля, щоб запобігти насильству у конфліктах, із яким стикаються в усьому світі. На жаль, маємо болючий досвід у цьому питанні. Робимо все можливе, щоб гідно його здолати й не толерувати ніколи, - наголосила Олена Зеленська.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?