Ольга Сумська прокоментувала насилля з боку колишнього чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ольга Сумська прокоментувала насилля з боку колишнього чоловіка

Ольга Сумська прокоментувала насилля з боку колишнього чоловіка
Джерело:  online.ua

Нещодавно колишній чоловік відомої української акторки Ольги Сумської Євген Паперний шокував усіх зізнанням про те, що бив дружину. Зірка нарешті відреагувала на цю відверту заяву ексчоловіка й розповіла, що насилля було ще до весілля.

Джерело: "ЖВЛ"

Про що розповіла Ольга Сумська

За словами акторки, виною всьому став алкоголь, яким зловживав Євген Паперний:

"Там було ще раз! Не дай боже, щоб це було щодня. У нас такого не було! Євген Васильович, так, він зловживав і в принципі і сьогодні може чарку перекинути. Це є така вада, яка притаманна багатьом акторам", - розповіла Ольга Сумська.

Зірка також зізналася, коли ексчоловік вдарив її ще до того, як вони одружилися. Тоді Паперний був у стані алкогольного сп'яніння.

"Я навіть не пам'ятаю, з чого була ця сварка. Він мене тоді вдарив! І на ранок він сказав – не може згадати. Цього не було. Це було ще до одруження! Мене це не зупинило! І за два місяці я вийшла за нього заміж, бо така доля! Я подумала, що це випадково. Що це не може повторитися", – зазанчила Сумська.

Зірка стверджує, що через певний час після розлучення вона змогла помиритися з Паперним. Ба більше, они досі можуть працювати разом у театрі.

"Євген Васильович переступив це. Тому що я його все ж таки образила. Я пішла від нього. Але знайшов в собі сили відновити ці стосунки. І запросити нас до співпраці", – розповідає акторка.

За словами Сумської, вона вже не тримає зла на Євгена Паперного за його вчинки. Тим паче зірка сама вирішила вибачитися перед колишнім коханим за зраду з Віталієм Борисюком.

"Я йому ніколи не казала цих слів вибачення. Ніколи. От так щиро, відверто. Тому хай він мене пробачить. За те, що було!",– зазначила Ольга Сумська.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?