Олімпіада-2022: Український фігурист потролив російських журналістів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2022: Український фігурист потролив російських журналістів

Олімпіада-2022: Український фігурист потролив російських журналістів
Джерело:  online.ua

Перед початком зимових Олімпійських ігор в Пекіні російські журналісти поставили українському фігуристу Івану Шмуратку провокаційне запитання щодо заборони спілкування зі спортсменами з РФ, на що він оригінально потролив їх, відповівши англійською мовою.

Джерело: "Матч ТВ"

Що відповів український фігурист російським журналістам 

Перед початком спілкування у фігуриста Івана Шмуратка запитали, на якій мові він хоче вести бесіду, на що той відповів, що англійській.

Відповідаючі на запитання російських журналістів, які спілкувались на своїй рідні мові, Шмуратко говорив англійською.

Зокрема, на запитання щодо заборони спілкування з російськими спортсменами під час Олімпіади фігурист відповів, що все, що він може, це виконувати свою роботу тут.

На цій Олімпіаді ми говоримо лише українською чи англійською. Чудово, що збірна України братиме участь у командному турнірі. Чому я говорю англійською? Усе, що я можу – так це виконувати мою роботу тут, - пояснив Шмуратко англійською мовою.

На Олімпіаді-2022 українці змагатимуться у біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

Фото - ufsf.com.ua
Загалом у Пекіні виступлять 45 спортсменів з України і це на 12 атлетів більше, ніж на попередніх зимових Олімпійських іграх-2018.
Вперше в історії зимових Ігор Україна буде представлена у змаганнях змішаних команд з фристайлу (акробатика) та в жіночому бобслеї (монобоб).

Організатори Олімпіади в Пекіні розташували поруч українських та російських фігуристів

Організатори Олімпіади в Пекіні не врахували конфлікт між Україною та РФ та розташували фігуристів обох країн поряд один з одним.

Таким чином організатори розмістили спеціальні трибуни збірної України поряд з російськими.

Українці і росіяни будуть спостерігати за прокатами інших учасників разом.

Зазначається, що порядок боксів був складений організатором згідно з алфавітом.

Перед стартом Олімпіади українським спортсменам заборонили публічно спілкуватись з представниками олімпійської збірної РФ, а також перебувати поряд з російською державною символікою.

Представники збірної України отримали спеціальні рекомендації від міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта.

Збірна РФ виступатиме на Іграх в Пекіні без національного гімну і під прапором олімпійського комітету Росії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?