Олімпіада в Токіо: український каратист Горуна завоював бронзу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада в Токіо: український каратист Горуна завоював бронзу

Олімпіада в Токіо: український каратист Горуна завоював бронзу
Джерело:  online.ua

6 серпня офіційна стало відомо, що український каратист Станіслав Горуна став бронзовим призером Олімпійських Ігор у Токіо.

Джерело:  НОК України

Український каратист завоював бронзу на Олімпіаді в Токіо

"Емоції більш позитивні будуть завтра. Зараз я незадоволений результатом та своїм виступом. На це є свої причини. Я відчуваю різницю між очікуванням і між тим, що маю. В принципі непоганий результат. А взагалі, я в захваті від Олімпійських ігор і змінив свою думку про них. Велика кількість прапорів, країн, увесь світ займається спортом на високому рівні. Престижно бути тут. Наразі увесь світ слідкує за Олімпіадою і це неймовірно бути в центрі цього", - прокоментував свою перемогу Станіслав Горун.

Варто звернути увагу на те, що український каратист виступає у вазі до 75 кг і приносить Україні 14-ту нагороду на Олімпіаді у Токіо.

Попри те, що перемогти італійця Луїджі Буса Горуні не вдалося (0:3), проте вже виходом у півфінал він гарантував собі місце на олімпійському п'єдесталі на арені "Ніппон Будокан".

Що важливо розуміти, цьогоріч карате вперше представили в олімпійській програмі.

Нашій країні вже вдалося завоювати дві нагороди з карате у Токіо.

Як уже згадувалося раніше, 5 серпня українська каратистка Анжеліка Терлюга змогла вибороти срібну медаль Олімпіади в Токіо, а 6 серпня - Горуна здобув "бронзу".

Ще одна представниця України Аніта Серьогіна посіла 5-те місце на Олімпійських іграх.

Олімпійські ігри в Токіо

Згідно з офіційним порядком Олімпіади, вона триватимуть до 8 серпня. В цілому передбачається розіграш 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.

На Олімпіаді у Токіо Україна наразі завоювала 14 нагород: 1 - "золото", 3 - "срібла" і 10 - "бронз".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?