Олімпійська чемпіонка Мерлені зворушила танцем під Shape Of My Heart
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олімпійська чемпіонка Мерлені зворушила танцем під Shape Of My Heart

Олімпійська чемпіонка Мерлені зворушила танцем під Shape Of My Heart
Джерело:  online.ua

Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені під час шоу "Україна має талант" виконала пристрасний танець на пілоні під пісню Стінга Shape Of My Heart, яка стала всесвітньовідомою після фільму Люка Бессона “Леон-кілер”. Атлетка, яка реалізувала себе у стилі вільної боротьби, вразила своєю пластикою та чуттєвістю.

Джерело: шоу"Україна має талант"

Суддю Сергія Притулу виступ вразив настільки, що він, як зізнається, мало не заплакав. Інші судді – Ксенія Мішина і Женя Кот також не могли приховати свого подиву. Мерлені отримала три схвалення від суддів програми і пройшла далі.

Жінка займається силовими видами спорту з раннього дитинства. Почавши в 4 роки, декілька разів їй доводилось розпрощатися зі спортом, але згодом вона поверталася до улюбленого заняття. Борчиня каже, що кумирами її юності були Джекі Чан і Брюс Лі. 39-річна Мерлені встигла побути якийсь час чиновницею, вийти заміж, народити двох дітей. Доволі часто у неї запитують про не зовсім звичне для України прізвище.
І хоча сама вона не дуже любить вдаватися в деталі цією історії, судячи з усього, зміну прізвища спричинив зовсім не фіктивний шлюб, як подейкують таблоїди, а прохання грецької сторони, збірну якої вона представляла якийсь час на змаганнях.

Щодо шлюбу з греком — усе суцільна вигадка, бо ніякого Яніуса Мерлені не існувало в природі. Коли я переїхала в Елладу, то просто змінила прізвище на їхній манер. Це як псевдонім. Що вдієш — такі були умови сторони, яка мене запросила. Мовляв, не можна на змаганнях представляти Грецію з українським прізвищем.

Почала займатися зумбою, а потім вирішила спробувати себе в pole dance в період роботи чиновником.

Я випадково зустріла тренера з pole dance. І мені тренер просто запропонувала спробувати себе. Це був шок. У боротьбі ти такий весь накачаний, низька стійка, зігнуті коліна.. а тут – навпаки потрібно вирівнювати спину, яку ти стільки років закачував… було нелегко.

– Ірина Мерлені

Цікавий факт із біографії – 28 серпня 2014-го року виставила на аукціон золоту медаль і кубок, здобуті нею на міжнародному турнірі «Чорне море»; кошти від продажу спрямовувала пораненим воякам, що воюють на сході України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?