Олімпійський призер Верняєв прокоментував чутки про зміну громадянства
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпійський призер Верняєв прокоментував чутки про зміну громадянства

Олімпійський призер Верняєв прокоментував чутки про зміну громадянства
Джерело:  online.ua

Відомий український спортсмен та дворазовий олімпійський призер у спортивній гімнастиці Олег Верняєв повідомив, що його слова перекрутили журналісти й він не збирається "шантажувати когось" зміною громадянства. 

Джерело: пост Верняєва у  Facebook

Гімнаст Верняєв спростував чутки про зміну громадянства

"Я народився в Україні, в моєму рідному місті Донецьк – і На Олімпійських Іграх в Ріо 2016 року я підіймав стяг своєї країни. Я не збираюсь шантажувати когось своїм переходом до іншої держави і навіть не думав над цим, тим паче, з моєю ситуацією з відстороненням. Я розумію що мої слова перевернули з "ніг на голову" для голосних заголовків. Я висвітлював події, які відбуваються всередині нашої збірної, а мої слова перекрутили і виставили з ганебної сторони", - пояснив Олег Верняєв.

Як стверджує український спортсмен, журналісти донесли не всі слова, які він говорив. Він обурився, оскільки ЗМІ не опублікували його заяву про те, "що за підтримки президента та міністерства – підтримують спорт і розвивають його".

Окрім того, Верняєв звернув увагу на те, що для спортивних гімнастів придбали саме той килим, який був потрібен на Олімпійських іграх у Токіо, який "коштує дуже багато". Також він наголосив, що на олімпійській базі "Конча-заспа" продовжують будувати новий зал для спортивної гімнастики та інших видів спорту.

"Я надіюсь, що моя ситуація з дискваліфікацією вирішиться і я зможу повернутись у тренувальний зал і пліч-о-пліч із нашим тренерським штабом та молодими, перспективним хлопцями у збірній – підготуватись до Олімпійських Ігор у Парижі 2024, повернувши ті традиції в спортивній гімнастиці, коли ми жодного разу не повертались з Олімпійських Ігор без медалей", - підсумував спортсмен.

Нагадаємо, нещодавно "Суспільне-спорт" процитувало Олега Верняєва на предмет того, що він хотів би скоротити термін своєї дискваліфікації і представляти Україну на Олімпіаді-2024, однак говорив про ультиматум збірній: або усі умови підготовки – або зміна країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?