Оля Полякова поцілувала Макса Барських в губи — як відреагував співак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Полякова поцілувала Макса Барських в губи — як відреагував співак

Оля Полякова поцілувала Макса Барських в губи — як відреагував співак
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Оля Полякова не втомлюється шокувати своїх фанатів неочікуваними та епатажними витівками. Так, цього разу поп-діва за лаштунками, просто посеред концерту, поцілувалась у губи з Максом Барських. Співак не розгубився й зразу ж згадав про впливового чоловіка артистки.

Джерело: "Світське життя"

Оля Полякова поцілувала Макса Барських в губи

На таку провокативну витівку Оля Полякова зважилася під час масштабного концерту "Вечір прем'єр", який зібрав на одній сцені українських артистів першого ешелону. Після виступу Макс Барських дав коротке інтерв'ю. Просто посеред бесіди з представниками медіа нього підійшла Оля Полякова та вдала, що поцілувала артиста в губи.

Однак співак не розгубився й зі словами "чому так" по-справжньому пристрасно поцілував зіркову колежанку. Журналісти помітили, що на його губах навіть залишилася яскраво-червона помада Полякової.

Варто зазначити, що Макс Барських зразу ж пошкодував про свою зухвалу витівку, адже прекрасно усвідомлює, що її не оцінить впливовий чоловік зірки Вадим Поляков. Сама ж артистка розсміялась і швидко зникла з кадру.

"Мабуть, мене підріже й закопає в лісі чоловік Олі", - іронічно зазначив український артист.

Користувачі мережі мають сумніви, що чоловіка Олі Полякової обурить сміливий вчинок Макса Барських, оскільки співачка багато разів розказувала, що в них ідеальні стосунки. Вадим в усьому її підтримує і завжди на її стороні. Ба більше, коханий ревнує її хіба до гаджетів і соціальних мереж.

Макс Барських поцілував Олю Полякову (Фото - скриншот відео)

Як в мережі відреагували на поцілунок Макса Барських та Олі Полякової:

  • Що артисти тільки не зроблять заради хайпу?;

  • Я б, на місті чоловіка Полякової, прочухванки виписав обом;

  • Такими номерами нікого уже не здивуєш;

  • Інколи бридко дивитися на те, в що перетворюється наш шоубізнес;

  • Це ж просто жарт! Чому всі так обурюються;

  • Поганий приклад для молоді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?