Оля Полякова принизила Настю Каменських у прямому ефірі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Полякова принизила Настю Каменських у прямому ефірі

Оля Полякова принизила Настю Каменських у прямому ефірі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Оля Полякова доволі часто опиняється в центрі гучних скандалів через свої нетактовні висловлювання про зіркових колег. Нещодавно неоднозначна заява про Тіну Кароль закінчилася для епатажної артистки публічним конфліктом та осудом з боку фанатів. Однак Полякову це не зупинило - цього разу вона принизила в прямому ефірі Настю Каменських, обізвавши її "хвойдою".

Джерело: шоу "Маска"

Оля Полякова публічно обізвала Настю Каменських "хвойдою"

Минулий випуск шоу "Маска" запам'ятається глядачам не тільки цікавими та яскравими виступами, а й новим скандалом. Так, під час початку програми Настя Каменських представляла себе. На 7 випуск співачка одягнула комбіноване вбрання – з одного боку була синя сукня, а з іншого строгий зелений піджак.

Тут я серйозна детективка, а тут просто... – почала говорити Настя Каменських.

Однак Оля Полякова її перебила і ніби замість неї сказала: "Хвойда. Ой".

Зікрові колеги співачок спочатку не знали, як реагувати на цю витівку, проте Полякову це лише повеселило. Настя Каменських повернулась до Полякової й хотіла вдарити її по губах. Однак конфлікт знаменитостей перевели у жарт.

Настя Каменських продовжила своє представлення: "Тут я серйозна детективка, а тут NK". Та Оля Полякова знову пошепки повторила: "хвойда".

Що важливо розуміти, це вже не перша скандальна заява Полякової про своїх зіркових колег.

Як уже згадувалося раніше, під час першого сезону шоу Полякова назвала Тіну Кароль "плакальницею на похороні". Пізніше вона почала виправдовуватися, що говорила про репертуар співачки, а не її особистість.

Окрім того, скандальна блондинка звинувачувала Тіну в тому, що вона використала скандал для піару своєї пісні, прем'єра якої відбулася через декілька днів.

За словами Кароль, після цього принизливого конфлікту вона мала право зробити це. Тіна також запевняла, що протягувала руку дружби. Як стверджує Полякова, вони бачилися на зйомках "Світського життя", проте артистка "розвернулася і втекла".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?