Оля Полякова відверто зізналася, чому не розлучається з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Полякова відверто зізналася, чому не розлучається з чоловіком

Оля Полякова відверто зізналася, чому не розлучається з чоловіком
Джерело:  online.ua

Нещодавно українська артистка Оля Полякова приголомшила своїх фанатів зізнанням про те, що у її стосунках з чоловіком почалася криза. Проте співачка не планує розлучатися й пояснила, чому хоче залишитися з Вадимом попри усі складнощі та непорозуміння.

Джерело: Ютуб-шоу "Взрослые девочки"

Полякова відповіла, чому не хоче розлучатися з чоловіком

Під час нового випуску шоу "Взрослые девочки" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вирішили обговорити тему того, що жінки заробляють більше ніж чоловіки. За словами Полякової, вона певний період була вимушена утримувати свого чоловіка.

Однак артистка наголошує, що не хоче розлучатися з Вадимом. Вона звернула увагу на те, що процес розлучення є дуже складним. Окрім того, зірка додала, що коли вони з Вадимом піднімають цю тему, останній демонструє повагу й любов.

"Не хочу ділити свій будинок. Тому що це складна структура. "Нумо розлучимося". Кажу: "Давай! Що робитимемо? Сядемо і домовимося, як ми розлучатимемося". У підсумку він мені каже: "Я піду і залишу тобі все". Я одразу кажу: "Як можна кинути таку святу людину?", - розповідає Оля Полякова.

Маша Єфросиніна поцікавилася у співачки, чи справді артистка не хоче втрачати Вадима, навіть якщо вона вимушена його утримувати.

"Він мені дорогий як пам'ять", – зізналася Полякова.

Як уже згадувалося раніше, артистка доволі часто говорить про розлучення з Вадимом. За її словами, зараз у їхніх стосунках розпочалась криза. Зірці нібито стало нудно з чоловіком й вона не розуміє, що буде далі.

"Зараз нас штормить. І нас штормить тихо. Я усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і ставиш собі запитання: і все, це кінець?", - поділилася своїми думками зірка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?