Оля Полякова відповіла на публічне приниження з боку Валерія Меладзе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Полякова відповіла на публічне приниження з боку Валерія Меладзе

Оля Полякова відповіла на публічне приниження з боку Валерія Меладзе
Джерело:  online.ua

Нещодавно популярний російський виконавець Валерій Меладзе публічно принизив українську співачку Олю Полякову, назвавши її "фріком, а не виконавицею". Артистка вирішила не мовчати й зразу ж звернулася до свого кривдника - вона звернула увагу останнього на те, що за 8 років вже час висловити свою громадянську позицію і не заробляти як в Україні, так і в Росії.

Джерело: Інстаграм Олі Полякової

Перша напруга між артистами виникла після того, як брат російського виконавця, продюсер Констянтин Меладзе опинився в центрі секс-скандалу. Декілька співачок, серед яких й Оля Полякова, звинуватили його в домаганнях. Валерій Меладзе вирішив відповісти на зізнання української артистки відвертими образами.

Оля Полякова відреагувала слова Меладзе про "фріка"

"Коли ми почуємо від благородного грузина, чоловіка, який приїхав в Україну виступати перед українцями, якого шокує вигляд жінки в купальнику, хоча б щось про анексію Криму та агресію Росії на Донбасі? Вас це ніяк не шокувало? Ви давно дуже розмито сказали, що хтось розпалив цей конфлікт. То хто це зробив? Ви вже за 8 років визначилися? Можливо, якийсь фрік може дозволити собі сказати, що мистецтво поза політикою. Та що скаже серйозний, благородний чоловік, який пафосно дає інтерв'ю відомій журналістці? Може поясните шанувальникам, як так виходить, що ви й ваш брат спокійно працюєте в Україні? А ось Ані Лорак не має такої можливості. Як вам це вдається? Ви сидите в журі українського національного відбору на Євробачення і водночас в російському "Голосі", виступаєте і в Україні, і в Росії", – звернулася до Меладзе Полякова.

Артистка також звернула увагу на те, що відповісти на всі ці запитання Валерій зможе зі сцени одного з наймасштабніших музичних фестивалів Atlas Weekend, де буде виступати 8 липня.

"Я не буду запитувати, чий Крим. У вас обов'язково про це запитають найближчим часом... Ви назвали мене фріком, а не виконавицею. А як мені назвати того, хто під виглядом сильного, мужнього, серйозного чоловіка, який, наскільки я розумію, є громадянином Росії, всі ці роки не може знайти в собі сил, мужності та шляхетності сказати, що думає про те, що відбувається в країні, де він багато років жив, навчався і тепер хоче виступати та заробляти гроші? Ви не можете визнати того, що насправді було, а вважаєте за краще захищати свого брата і, напевно, себе, ображаючи інших жінок. Можливо, вас назвати легкодухим, лицеміром? ви порівняли мене з Сергієм Звєрєвим. А я порівнюю вас з класичним, майже академічним персонажем Фігаро, який і тут, і там. Він на вигляд лише такий великий, а насправді – не дуже", – наголосила Оля Полякова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?