Оля Цибульська розповіла про конфлікт з чоловіком через відверті фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Цибульська розповіла про конфлікт з чоловіком через відверті фото

Оля Цибульська розповіла про конфлікт з чоловіком через відверті фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська любить похизуватися в соцмережах спокусливими фото. Однак, виявляється, коханий чоловік відомої “киці” ставиться негативно до публікації таких світлин.

Джерело: "Зірковий шлях".

Оля Цибульська активно веде особистий блог в інстаграмі. Її фото в спокусливому одязі, купальниках і вишуканій білизні викликають захоплення в фанатів. Втім, як зізналась співачка, деякі користувачі мережі люблять критикувати її за відверті образи.

Як до еротичних фото Олі Цибульської ставиться її чоловік

Співачка зізналася, що ніколи не питає дозволу чоловіка перед тим, як оприлюднити еротичний кадр.

“Я не питаю дозволу в чоловіка на свої бажання ніякі й ніколи. Бачили очі, що купували. Я його попереджала”, – заявила Цибульська.

Також вона розповіла, що в неї трапилася суперечка з коханим через можливу зйомку зіркової дружини у відвертому журналі.

"У нас була дискусія стосовно знімань для чоловічого глянцю. Я насправді не впевнена, що мої груди відрізняються чимось від грудей моїх колег, і в мене немає цілі знятися оголеною для журналу. Але сам факт того, що в нас виникла дискусія, і він мені щось спробував забороняти… Я в той же день виклала фото в інстаграм в білизні. Мова про глянець чоловічий йшла, про інстаграм – ні. Нічого, тепер мовчить", – поділилася співачка.

Зазначимо, не всі чоловіки зірок українського шоу-бізу виступають проти роздягання на публіку своїх дружин. Так, чоловік Насті Каменських Потап нормально сприймає сміливі фото співачки в соцмережах. Репер заявляв, що йому "подобається, коли вона роздягається".

Читайте також:

  • Оля Цибульська зізналася, чому їй доводилося ночувати на вокзалі.

  • Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман.

  • Журналісти викрили чоловіка Олі Цибульської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?