Ощадбанк продовжив термін дії карт пенсіонерам ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Ощадбанк продовжив термін дії карт пенсіонерам ОРДЛО

Ощадбанк продовжив термін дії карт пенсіонерам ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Ощадбанк продовжив термін дії карт жителям ОРДЛО. Внутрішньо переміщені особи, що обслуговуються за тарифним пакетом "Мій рахунок", зможуть отримувати гроші за картками, у яких закінчився термін дії, до вересня 2021 року.

Джерело: пресслужба Ощадбанку

В Ощадбанку нагадали, що перевипуск карт проводиться за графіком і нові карти доставляються в відділення. Але якщо немає можливості забрати нову карту в відділенні, то жителі ОРДЛО можуть знімати кошти та розраховуватися старої карткою до 31 серпня 2021 включно.

Пенсіонерам з ОРДЛО хочуть спростити ідентифікацію

Як відомо, пенсіонери з тимчасово окупованих територій повинні регулярно проходити ідентифікацію, щоб виплати пенсій не припинялися. Але в нинішніх умовах це зробити складно, оскільки незаконні збройні формування блокують роботу КПВВ.

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розробляють інструмент для віддаленої електронної ідентифікації пенсіонерів, які проживають в ОРДЛО.

"Тобто громадяни не повинні будуть постійно приїжджати і проходити цей процес. І це спростить все, заощадить багато часу і ресурсу для цієї категорії громадян, щоб проходити ідентифікацію віддалено", - анонсували в МінТОТ.

Які діють правила для перетину КПВВ в ОРДЛО

З 17 червня українцям, які проживають на окупованих територіях, спростили в'їзд на підконтрольну Україні територію. Тепер через КПВВ пропускають людей без обов'язкового проходження тесту на коронавірус і 14-денної самоізоляції.

Іноземців через КПВВ в ОРДЛО і Криму на підконтрольну Україні територію впускають тільки при наявності негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус, який був отриманий не раніше 72 годин до в'їзду, або документа про проходження вакцинації. Від іноземців додатково також потрібна наявність поліса страхування і підтвердження мети перебування в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?