Осіння презентація Apple: де та коли дивитися онлайн показ нового iPhone 13
Категорія
Технології
Дата публікації

Осіння презентація Apple: де та коли дивитися онлайн показ нового iPhone 13

Осіння презентація Apple: де та коли дивитися онлайн показ нового iPhone 13
Джерело:  online.ua

Керівництво Apple анонсувало на офіційному рівні дату й час нової осінньої презентації власної продукції - передбачається, що саме на цих заходах буде розкрито головні подробиці щодо оновленої версії iPhone.

Джерело: Macworld

За оприлюдненими деталями, напередодні у вівторок, 7 вересня, в Apple розіслали запрошення на презентацію. Вона відбудеться наступного вівторка, 14 вересня, та почнеться о 10:00. Місце проведення - штат Каліфорнія, тож за київським часовим поясом це означатиме 20:00 того ж дня.

Що покажуть на презентації Apple

Згідно з очікуваннями, саме у цей день буде продемонстровано з в цілому представлено iPhone 13. Також очікується презентація Apple Watch Series 7 і потенційне третє покоління AirPods.

Передбачається, що трансляція буде доступною, як вже було раніше, на офіційному порталі Apple, а також на офіційному YouTube-каналі компанії - разом з сервісами Apple TV та Apple TV+ на iPhone, iPad, Mac.

Потенційний вигляд iPhone 13

Утім, на формальному рівні Apple не підтвердила, які саме продукти буде представлено.

Що відомо про iPhone 13

Іноземні інсайдери повідомляють, що, що їхнє виробництво вже стартувало в Китаї. У серію нового смартфону входять моделі iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max.

Передбачається, що передзамовлення стане доступне поціновувачам цієї продукції вже наступної п’ятниці, 17 вересня. Офіційні продажі стартуватимуть трохи пізніше - з 24 вересня.

За словами заступника генерального директора заводу Foxconn в Чженчжоу Ван Сюе, до кінця наступного місяця Foxconn має намір найняти 200 тис. нових робітників, щоб компанія змогла вкластися у строки виробництва.

Інсайдери звертають увагу на те, що кожного року об’єми роботи збільшуються. Компанія традиційно наймає нових людей у липні-серпні, проте цього року продовжить пошук кадрів і у вересні. Що важливо розуміти, виробництво iPhone 13 стартувало ще в липні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?