Особливість путінського режиму. У ГУР оцінили затримання Гіркіна у Москві
Категорія
Україна
Дата публікації

Особливість путінського режиму. У ГУР оцінили затримання Гіркіна у Москві

Особливість путінського режиму. У ГУР оцінили затримання Гіркіна у Москві
Джерело:  online.ua

21 серпня у Москві ФСБ затримала воєнного злочинця Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Його звинувачують у публічних закликах до екстремістської діяльності. У ГУР зазначили, що це свідчить про перехід Кремля до активної фази внутрішнього протистояння.

Джерело: Андрій Юсов в ефірі телемарафону

У ГУР прокоментували затримання Гіркіна в РФ

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов сказав, що затримання Гіркіна є загалом хорошою новиною.

Пушкін дописався, Гагарін долітався, Гіркін договорився. У принципі хороші новини, банка з павуками продовжує активно рухатися. Можемо побажати успіху всім учасникам процесу, - сказав він.

Юсов зазначив, що після "маршу справедливості" Пригожина почали все більше виходити назовні всі ті процеси, які раніше в більш прихованій формі відбувалися всередині мешканців веж Кремля і їхніх агентів впливу чи співробітників.

Він додав, що "особливістю путінського режиму" є те, що на Москву йшов і збивав літаки Пригожин, а затримують Гіркіна.

Питання не в самому Гіркіні. Він і до цього не діяв як самостійна фігура. Значить мешканці веж Кремля переходять в активну фазу внутрішнього протистояння. І тут точно можна сказати, що далі буде, - сказав Юсов.

Затримання Гіркіна

21 липня російські ЗМІ поширили інформацію про те, що у Москві затримали Ігоря Гіркіна, колишнього ватажка бойовиків "ДНР", експолковника ФСБ.

Його забрали з власної квартили та провели там обшуки.

Воєнного злочинця звинувачують в екстремізмі. ФСБ просить йому запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?