Остапчук звернувся до українців після своєї витівки в роковини Голодомору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Остапчук звернувся до українців після своєї витівки в роковини Голодомору

Остапчук звернувся до українців після своєї витівки в роковини Голодомору
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий Володимир Остапчук вирішив вибачитися перед українцями після того, як 27 листопада, у роковини Голодомору, він відзначився на цинічній блогерській вечірці Олександар Заліска, яку назвав "голодною тусою". 

Джерело: Інстаграм-сторінка Володимира Остапчука

Остапчук прокоментував гуляння в роковини Голодомору

Володимир Остапчук не приховує, що не випадково опинився на дні народженні Олександра Заліска. За словами зірки, він був не просто гостем, а й ведучим безсоромного гуляння. Окрім того, телеведучий ствреджує, що нзнав про День пам'яті жертв Голодоморів, однак, погоджуючись на гонорар за корпоратив, не подумав, що може образити цілу націю.

Самому складно пояснити, як я міг не подумати, який це день і скільки болю та смутку за ним стоїть… Я розумію, що це мене не виправдовує. Я не можу повернутися в минулу суботу й змінити свій вчинок, але я можу вибачитись за нього, - написав Володимир Остапчук.

Як стверджує телеведучий, його скандальна фраза "голодна блогерська туса", яка шокувала українських громадян, була трактована помилково. За словами зірки, цей підпис до світлини зі щедрим частуванням нібито не мав ніякого стосунку до роковин Голодоморів. Ведучий пов'язав свої нашумілі слова з тим, що гостям довго не виносили їжу.

Вечірка до дня народження Олександра Заліска (Фото з інстаграм-сторіс Володимира Остапчука)

Першою вибачення шоумена прокоментувала його дружина Христина Горняк. Остання почала натякати, що Остапчука використали заради хайпу, тому його проступок потрібно пробачити.

Я тобою пишаюсь і знаю, який ти в душі! Шкода, що хайп, який до тебе не має стосунку, розцінили так. Люди, давайте будемо добрішими й не такими лицемірними, - відреагувала на розкаяння Остапчука його дружина.

Однак не всіх користувачів мережі задовольнили вибачення шоумена, хоча й знайшлися ті, хто його підтримав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?