Освіжіть свій плейлист — найспекотніші музичні новинки вересня
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Освіжіть свій плейлист — найспекотніші музичні новинки вересня

Освіжіть свій плейлист — найспекотніші музичні новинки вересня
Джерело:  online.ua

Місяць, що минає, потішив українців не тільки чудовою погодою, а й довгоочікуваними музичними прем'єрами українських та іноземних зірок, які вже встигли припасти до душі найвибагливішим меломанам. Ми зібрали для вас плейлист свіжих вересневих пісень, які, можливо, уже незабаром стануть справжніми хітами.

Джерело:  ONLINE.UА

THE HARDKISS - 7 вітрів

Попри те, що новий хіт рок-гурту THE HARDKISS представив 31 серпня, саме у вересні він підкорював усі українські чарти. Юлія Саніна та Валерій Бебко продовжують тішити фанатів справді якісною музикою.

KOZAK SYSTEM – Хто як не ти

Цю пісню відомого українського гурту можна вважати справді особливою, адже вона написана на слова прихильниці колективу.

MÉLOVIN & SOWA - Таємний знак

Епатажний співак Melovin записав колаборацію з молодою співачкою Sowa. 24 вересня дует представив спільну пісню "Таємний знак" та кліп на неї.

Океан Ельзи & Один в каное - Місто весни

"Місто весни" стала першою композицією Святослава Вакарчука, яку він написав про Львів.

Lana Del Rey - Arcadia

2 тижні тому американська співачка Лана Дель Рей випустила кліп на трек "Arcadia", який увійде в її новий альбом "Blue Banisters".

Imagine Dragons - Monday

Реліз п'ятого студійного альбому групи Imagine Dragons "Mercury - Act 1" відбувся 3 вересня 2021 року. Це лірична збірка налічує 13 хітових пісень - деякі з них уже встигли зібрати десятки мільйонів прослуховувань. Трек "Monday" фронтмен гурту назвав любовним посланням своїй дружині, з якою вони прожили десять років. Під цю пісню він хотів би завжди з нею танцювати.

 OneRepublic - Someday

Музика гурту OneRepublic тішить слухачів уже дуже багато років. Майже кожний їхній трек стає хітом, який лунає в різних куточках планети. Здається, їхня нова пісня Someday також має вражаючий потенціал.

KAZKA - Цілувати тебе

Нова пісня українського KAZKA "Цілувати тебе" стала головним саундтреком до серіалу "Моя улюблена Страшко". Нова композиція продовжує історію та тему пісні "Красива серцем", присвячену боротьбі із булінгом та хейтом у соцмережах.

Kygo - Love Me Now

Kygo — норвезький діджей і музичний продюсер. Він отримав міжнародну увагу своїм реміксом на пісню “I See Fire” Еда Ширана. Kygo продовжує підкорювати музичний Олімп, регулярно презентуючі свої нові роботи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?