Пакістан планує збільшити поставки зброї Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Пакістан планує збільшити поставки зброї Україні

Пакістан планує збільшити поставки зброї Україні
Джерело:  online.ua

Уряд Пакістану на початку місяця через Німеччину передав Україні 10 тис снарядів до РСЗВ "Град" та планує збільшити обсяги поставок зброї.

Джерело:   The Economic Times

Як Пакістан допомагає Україні зброєю проти злочинної російської армїі 

За інформацією видання, Пакістан збільшив поставки зброї Україні через німецький порт та одночасно маршрут через Польщу, щоб прискорити поставки снарядів українським військовим.

Першу партію ракет, а це понад 10 тисяч реактивних снарядів, призначених для використання в багатоствольних реактивних системах залпового вогню "Град", на початку цього місяця було відправлено з порту Карачі, звідки вони через порт Емден у Німеччині потраплять в Україну.

Видання TET також повідомило, що не дивлячись, що Пакистан просив Росію про знижку на нафту в умовах економічної кризи, Ісламабад регулярно постачав зброю в Україну.

Між тим посол України у Великій Британії Вадим Пристайко зазначив, що стосовно рішення союзників щодо передачі українським військовим винищувачів необхідно почекати, оскільки це рішення має бути колективним.

Між тим радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк зазначив, що для повернення стабільності у світі Захід має посилити санкційний тиск на РФ та надати Україні далекобійну зброю.

За його словами, міжнародні партнери мають прийняти три ключові рішення, щоб світ повернувся до стабільності:

  • Надати Україні далекобійну зброю, тим самим скоротивши можливості Росії на полі бою.

  • Посилити санкції проти держави-агресора, адже всесвітня економіка має жити без Росії.

  • Організувати спецтрибунал проти російського диктатора Володимира Путін та його оточення, які мають втратити свій імунітет. Так, важливо притягнути винних за агресію проти України до кримінальної відповідальності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?