Пам’ятник гурту The Beatles у Ліверпулі одягнули у вишиванки — фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пам’ятник гурту The Beatles у Ліверпулі одягнули у вишиванки — фото

Пам’ятник гурту The Beatles у Ліверпулі одягнули у вишиванки — фото
Джерело:  online.ua

Статую Beatles у Ліверпулі одягли в вишиванки напередодні пісенного конкурсу Євробачення, яке цього року пройде у Великій Британії від імені України.

Джерело: ВВС

The Beatles вдягли в вишиванки

Фігури Пола Маккартні, Джорджа Гаррісона, Рінго Старра та Джона Леннона в білих вишиванках будуть показані у трансляції заходу наступного місяця.

Вишиванки, у які вдягнули статуї музикантів, привезли з України.

Саме у Ліверпулі у 1960 році утворилися The Beatles, а металеві скульптури з’явилися на набережній понад 50 років потому.

Минулорічний учасник Великої Британії Сем Райдер посів друге місце після українського Kalush Orchestra.

Оскільки вторгнення Росії в Україну завадило країні-переможниці прийняти конкурс у 2023 році, організатори натомість сказали, що Британія влаштує шоу від їх імені.

Ведучими конкурсу стануть зірка «Тед Лассо» Ханна Веддінгем, суддя «Британія має талант» Алеша Діксон, українська співачка Юлія Саніна та ведучий Грем Нортон, який також коментує Євробачення для британських телеглядачів.

Коли відбудеться Євробачення-2023

Євробачення 2023 відбудеться в M&S Bank Arena Liverpool. Півфінали відбудуться 9 та 11 травня, а гранд-фінал відбудеться 13 травня

Фінал пісенного конкурсу транслюватиметься в прямому ефірі по телебаченню для мільйонів глядачів у всьому світі та вперше в кінотеатрах по всій Великій Британії.

Від України на конкурс поїде гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?