Парасюк в Раді поскандалив з журналістом: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Парасюк в Раді поскандалив з журналістом: опубліковано відео

Парасюк в Раді поскандалив з журналістом: опубліковано відео
Джерело:  censor.net.ua

Нардеп Володимир Парасюк поскандалив з журналістом, помічником нардепа Тетяни Чорновіл Андрієм Дзиндзею в будівлі Верховної Ради України.
Це сталося у ході обговорення  інциденту, який трапився 6 березня на редуті активістів блокади Донбасу в Кривому Торці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.НЕТ.

Читайте також: Блокада Донбасу: активісти закидали нардепа яйцями, з'явилося відео
Дзиндзя вимагав від Парасюка повернення нібито вкраденого телефону і жорсткого диску, в той час як Парасюк закликав його показати журналістське посвідчення і звернутися в поліцію з приводу крадіжки.
Так, депутат заявив журналісту: "Якщо ти папуга, то йди в зоопарк!", на що той відповів, що у Парасюка "проблеми з мізками".


Як повідомляв ONLINE.UA,  6 березня на редути противників торгівлі з окупованим Донбасом виникла перепалка між активістами і нардепом Тетяною Чорновіл, яку закидали яйцями.
Журналіст  Андрій Дзіндзя записав на відео поведінку Парасюка на редуті, після чого нардеп прийшов до нього в номер готелю в Бахмуті, розмахуючи зброєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?