Партизани атакували паливозаправник та знищили декілька окупантів РФ у Мелітополі — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани атакували паливозаправник та знищили декілька окупантів РФ у Мелітополі — ГУР

ГУР
Армія РФ

Сили українського спротиву знищили декілька російських окупантів та завдали ураження ворожому паливозаправнику. Військова техніка окупантів виведена з ладу.

В ГУР розповіли про нову “бавовну”

Несподівану й успішну атаку реалізували 1 грудня 2023 року в обідній час на в’їзді до тимчасово окупованого Мелітополя.

Акція помсти ворогам відбулася на проспекті Богдана Хмельницького 115, де московські окупанти полюбляли робити привали "на перекур.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: куріння ―  вбиває, – розповіли в ГУР.

За даними ГУР, російсько-окупаційна адміністрація у Мелітополі намагається приховати наслідки атаки через страх перед кремлівськими спецслужбами.

У Мелітополі підірвали штаб окупантів

За словами розвідки, потужний вибух 11 листопада у тимчасово окупованому Мелітополі – це "акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору".

Росіяни зробили собі штаб у приміщенні "Нової пошти", розташованому на вулиці Дмитра Донцова.

Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів ― офіцерів ФСБ та Росгвардії.

ГУР розповіло, що внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється.

Розвідка також пояснює, що за годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги ― від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?