У Мелітополі партизани отруїли російських окупантів у місцевому кафе
Категорія
Події
Дата публікації

У Мелітополі партизани отруїли російських окупантів у місцевому кафе

Мелітополь

У тимчасово окупованому Мелітополі в Запорізькій області українські партизани отруїли російських окупантів щурячою отрутою. Частина з них загинула.

Партизани в Мелітополі отруїли окупантів

Мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону розповів, що учасники українського руху опору отруїли російських окупантів.

Є чергова партія ліквідованих окупантів. Днями з'явилася інформація про отруєння росіян. Про що навіть пишуть ворожі телеграм-канали. Там йдеться, що вони замовили їжу в одному з місцевих кафе. Після того, як вони скоштували цю їжу - всі колективно отруїлися. Частина з них загинула. Вони більше не зможуть воювати проти нашої держави, - сказав Федоров.

За словами мера, окупанти не можуть знайти кур'єра, який доставляв їжу.

Але це і є дієвий спротив, який продовжує чинитися у Мелітополі вже після, на жаль, майже скоро 2-х років окупації.

Російські Телекграм-канали заявляють, що отруєння отримали співробітники російської служби ФСБ.

Росіяни посили обшуки та допити в Мелітополі

Раніше Федоров повідомив, що російські окупанти влаштували чергову хвилю фільтрації серед мирного населення.

Мобільні блок-пости на дорогах, піші патрулі на вулицях, обшуки у будинках, допити у катівнях, утримання у підвалах - наші люди вже понад півтора роки живуть як у вʼязниці.

За повідомленнями мешканців, у селищі Нове біля Мелітополя ворожий патруль перевіряв у чоловіків в авто не документи, а можливість сказати слово «паляниця».

У рашистів на «паляниці» язик ламається, тож ймовірно шукали переодягнених дезертирів, - зазначає Федоров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?