Партизани АТЕШ зафіксували переміщення підрозділів армії РФ з Євпаторії — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани АТЕШ зафіксували переміщення підрозділів армії РФ з Євпаторії — відео

Євпаторія
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ продовжує свою розвідувальну діяльність на території тимчасово окупованого Росією Криму. Цього разу партизани дізналися про переміщення російської армії з Євпаторії.

АТЕШ виявили переміщення рашистів з Криму на фронт в Україні

АТЕШ 18 грудня виявили масове перекидання підрозділів окупаційної армії РФ на фронт в Україну з Євпаторії.

Про це партизани повідомили у Telegram.

Виявлено пересування військової техніки із військовослужбовцями на борту біля Євпаторії. Наші агенти переслідували колону КамАЗів на північ від міста. Координати: 45.253435, 33.355944

Слід зазначити, що це рух відбувається у тих серйозних втрат на передовий. Противник зазнає значних ударів з боку ЗСУ, що призводить до суттєвих втрат у його лавах. Відсутність адекватного командування посилює ситуацію, створюючи хаос і дезорганізацію у лавах противника.

АТЕШ зазначили, що Існує інформація про нестійкість у лавах противника: відсутність чіткого керівництва призводить до втечі командирів, які залишають особовий склад без належного керівництва.

Цей чинник посилює негативний вплив на боєздатність противника та створює можливості для більш успішних контратак з боку ЗСУ, – заявили партизани.

Атеш виявили російський ЗРПК "Панцирь-С1" в окупованому Севастополі

Партизани знайшли місце розташування ЗРПК "Панцирь-С1" росіян у тимчасово окупованому Севастополі.

Наші агенти продовжують свою розвідувальну діяльність у Криму. На цей раз вдалося виявити ЗРПК Панцир-С1, який окупанти розташували неподалік Інкерманської бухти. Інформація одразу була передана СОУ для подальшого відпрацювання. Координати: 44.605626, 33.593327, – йдеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?