Партизани АТЕШ знайшли великий паливний склад армії РФ у Севастополі — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани АТЕШ знайшли великий паливний склад армії РФ у Севастополі — фото

Севастополь
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ продовжують свою розвідувальну діяльність на території тимчасово окупованого Росією Криму. Цього разу партизани розвідали величезний склад палива та техніки російської армії у Севастополі.

АТЕШ мають дані про склад палива та техніки у Севастополі

АТЕШ 15 грудня виявив нове місце, де російські окупанти збирають паливо і техніку для заправки.

Про це партизани повідомили у Telegram.

Наші агенти провели розвідку великого складу ПММ у Севастополі. Зафіксували 33 паливні баки, які розташовані на відкритій місцевості. Також на території розташована стоянка військової техніки в кількості понад 10 штук. Проводимо спостереження та аналізуємо, коли і за яким графіком поповнюються баки та машини ПММ для подальшого інформування СОУ.

Партизани зазначили координати важливого об'єкта у Севастополі: 44.571220, 33.413880 і додали, що вся розвідінформація оперативно передається Силам оборони України.

АТЕШ знайшли нові локації техніки окупантів

Партизани розвідали місця розміщення техніки та особового складу окупантів у Джанкої та районі в окупованому Криму.

Про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху АТЕШ.

На околиці селища Новостепове було помічено різну техніку окупантів, в основному це КамАЗ і БТР. Вся техніка розкидана по полю, і жодна охорона не ведеться, – йдеться у повідомленні.

Також у Джанкої розташовується база окупантів.

Так само в Джанкої розташовується база окупантів, на якій так само була різна техніка. Координати: 45.6899279, 34.3938653 Ми продовжуємо знаходити нові місця розміщення окупантів, від нас не втекти. Всю отриману інформацію ми передаємо у правильні руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?