АТЕШ знайшов велику стоянку російської техніки у Криму — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ знайшов велику стоянку російської техніки у Криму — фото та відео

Техніка
Джерело:  АТЕШ

Партизани провели розвідку в тимчасово окупованому Сімферополі. Там вони виявили велику стоянку російської техніки.

Нова розвідка руху АТЕШ

Як повідомляє партизанський рух, агенти не перестають стежити за великою стоянкою техніки окупантів у Сімферополі, серед якої є броньовані машини "Тигр", крани, Камази-5350, машини зв'язку "ГАЗ-66", маршрутки та автобуси для переміщення особового складу та багато інших.

Досить таки сміливий вчинок окупантів, враховуючи те, настільки часто прилітає по їхнім автопаркам, але нам так навіть легше, – зазначив АТЕШ,


Партизани військово-патріотичного руху "Атеш" виявили велику стоянку російської техніки в окупованому Криму. Підпілля стежить за цим місцем дислокації окупантів у Сімферополі.

Про це йдеться у Telegram-каналі руху.

"Наші агенти не перестають стежити за великою стоянкою техніки окупантів у Сімферополі, серед якої є броньовані машини "Тигр", крани, Камази-5350, машини зв'язку "ГАЗ-66", маршрутки та автобуси для переміщення особового складу та багато інших", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про останні розвідки АТЕШ в Криму

11 грудня партизани повідомили, що виявили склад техніки, який окупанти розмістили біля населеного пункту Новоозерне у Сакському районі Криму.

8 грудня рух повідомив, що дізнався новий маршрут транспортування живої сили російської армії у Джанкої. Окупанти прибувають на вокзал автотранспортом та потягами.

Кримські партизани заявили 3 грудня, що тиждень спостерігали, як російські військові активно переміщали системи РЕБ ближче до військових об’єктів у Криму, щоб захистити їх від ударів Сил оборони України.

"Атеш" стверджував, що у ніч на 24 листопада в результаті вдалого ураження військової частини російських загарбників у Джанкої окупованого Криму знищено не тільки РЛС і засоби ППО, а й особовий склад ЗС РФ.

18 листопада партизани військово-патріотичного руху "Атеш" проникли на територію частини Росгвардії в окупованій Євпаторії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?