АТЕШ знайшов радіолокаційні станції РФ на аеродромі у Криму — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ знайшов радіолокаційні станції РФ на аеродромі у Криму — відео

Станція
Джерело:  АТЕШ

Партизани розвідали аеродром російських військ у Джанкойському районі. Там окупанти ховають радіолокаційні станції.

АТЕШ пробрався на аеродром РФ під Джанкоєм

Партизани зазначають, що показують лише невелику частину тих кадрів, якими поділився агент, якому вдалося пробратися на військовий об'єкт окупантів.

Наші агенти провели успішну розвідку аеродрому в Джанкойському районі, під час якої вдалося виявити станції радіолокацій окупантів, - розповіли в "Атеш".

Яка ситуація у Джанкої

Нагадаємо, 24 листопада, на півночі тимчасово окупованого Криму пролунали гучні звуки вибухів. У мережі писали про щонайменше 7 потужних вибухів у районі Джанкоя. Пізніше партизани заявили, що в Джанкої були уражені військові частини російських загарбників, а також ППО, РЛС та особовий склад інтервентів.

До цього повідомлялось, що у російських окупантів великі проблеми з мобілізованими росіянами, які прибувають до Криму. Зафіксовано кілька випадків їхнього зникнення саме в Джанкої.

Саме з цієї причини наприкінці жовтня до міста звезли підрозділи військової поліції для забезпечення безпеки особового складу окупантів.

Окрім цього, РФ посилила заходи безпеки в Джанкої, який став хабом зосередження живої сили та техніки ворога. Зокрема, тепер нових окупантів доставляють незвичним маршрутом.

За словами партизанів, військові прибувають на вокзал автотранспортом та потягами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?