Безпілотники СБУ уразили низку військових об'єктів РФ в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Безпілотники СБУ уразили низку військових об'єктів РФ в Криму

Вибух
Джерело:  Суспільне

Зранку 5 грудня безпілотники СБУ атакували військові об'єкти РФ в окупованому Криму. Уражено радіолокаційні системи, стоянку гелікоптерів, систему управління зенітно-ракетних підрозділів.

Спецоперація СБУ в Криму 5 грудня

Зранку у Криму пролунали вибухи на військових об'єктах РФ. За інформацією джерел Суспільного, це була спецоперація СБУ.

Так наша спецслужба привітала окупантів з Міжнародним днем волонтера та вкотре нагадала, що українська земля у прямому сенсі горітиме у загарбників під ногами, - зазначило джерело видання.

Зокрема, безпілотниками вдалося уразити стоянку гелікоптерів, радіолокаційну систему «Небо-М» в районі селища Багерове окупованого Криму та П-18 «Терек», а також систему управління зенітно-ракетних підрозділів «Байкал-1М».

Нагадаємо, російське Міноборони вранці повідомляло, що Крим атакували понад 40 безпілотників.

Спецоперації СБУ на території РФ

Нагадаємо, 30 листопада стався вибух на Байкало-Амурській магістралі в Північномуйському тунелі ім. Бессолова, який знаходиться в Бурятії.

Під час руху вантажного поїзда спрацювали 4 вибухових пристрої. Це була спецоперація СБУ.

1 грудня на Байкало-Амурській залізничній магістралі у РФ вибухнув ще один потяг із паливом.

Після того, як перший вантажний потяг вибухнув безпосередньо в Північномуйському тунелі, для продовження руху росіяни почали використовувати об'їзний шлях, що проходить через "Чортів міст".

Саме на це і розраховувала СБУ: під час проїзду потяга по цьому високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої, - повідомили джерела в СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?