Спецоперація СБУ. У Бурятії вночі стався вибух на залізничній магістралі між РФ та Китаєм
Категорія
Події
Дата публікації

Спецоперація СБУ. У Бурятії вночі стався вибух на залізничній магістралі між РФ та Китаєм

Північномуйський тунель
Джерело:  Суспільне

У ніч на 30 листопада стався вибух на Байкало-Амурській магістралі в Північномуйському тунелі ім. Бессолова, який знаходиться в Бурятії. Це була спецоперація СБУ.

У РФ пролунали вибухи на Байкало-Амурській магістралі

Джерело Суспільного в правоохоронних органах зазначає, що час руху вантажного поїзда спрацювали 4 вибухових пристрої. На місці працює ФСБ, залізничники безуспішно намагаються мінімізувати наслідки.

Фактично це єдиний серйозний шлях залізничного сполучення між РФ та Китаєм. І наразі цей шлях, який Росія використовує у тому числі й для військових поставок, паралізовано.

За словами співрозмовника, за цим підривом стоїть СБУ. У службі спецоперацію не коментували.

Водночас Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало допис про те, що на території РФ почастішали збої в роботі залізниці.

Що відомо про вибухи в Росії

26 листопада безпілотники спробували атакувати авіаційний завод у Смоленській області. Традиційно росіяни заявляють про збиття всіх дронів. Перший з них нібито був збитий близько 9:00 ранку в Задніпровському районі Смоленська.

24 листопада невідомі безпілотники нібито спробували атакувати військову частину у Волгоградській області.

26 листопада у Челябінську спалахнула масштабна пожежа на місцевому тракторному заводі, який виробляє двигуни для танків армїі РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?