Партизани АТЕШ знайшли таємну військову частину окупантів у Криму — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани АТЕШ знайшли таємну військову частину окупантів у Криму — фото

Бахчисарай
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ відзначився новими досягненнями у розвідці. Цього разу партизани виявили діючу військову частину окупантів у Бахисараї, яка здавалася, на перший погляд, напівзакинутою.

АТЕШ ведуть розвідку у Бахчисараї

АТЕШ знайшли у Бахчисараї військову частину армії РФ, яка була ретельно прихована окупантами.

Про це партизани повідомили у Telegram.

Наш агент розвідав обстановку біля однієї з військових частин у Бахчисараї. Згідно з зібраною інформацією, незважаючи на напівзанедбаний вигляд, військова частина функціонує. Нам відомо, що на вказаному об'єкті розміщені великі складські приміщення, у яких проходять завантаження армійських Камазов. Також встановлено, що військовослужбовці розквартовані військовому містечку неподалік військової частини.

Також учасники АТЕШ повідомили точні координати знайденої військової частини та пообіцяли “взяти її в розробку”.

Координати розташування: 44.75505343815848, 33.868273591626

Ми нізащо не зупинимося і далі збиратимемо інформацію і готуємось до проведення диверсій.

Партизани виявили комплекс РЕБ в Криму

Як зазначають партизани, минулого тижня агенти "Атеш" стежили, як російські окупаційні війська активно переміщували системи РЕБ ближче до військових об'єкті. Причина цього – захист техніки від ударів Сил оборони України.

Страх від ударів Сил оборони України змушує до активного та іноді хаотичного переміщення систем протидії ЗС Росії, – йдеться у повідомленні.

Партизани зафіксували переміщення модуля розвідки 1Л265 і системи управління 1Л66,які входять до складу комплексу "Москва-1". Машини їхали до ракетно-технічної бази в окупованій Євпаторії.

Координати бази: 45.200595, 33.321119.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?