Партизани АТЕШ знайшли військову техніку окупантів на станції Азовське — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани АТЕШ знайшли військову техніку окупантів на станції Азовське — відео

Азовське
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ продовжує активну розвідувальну діяльність щодо російських окупантів у Криму. Велику кількість озброєння та техніки армії РФ підпільники побачили на станції Азовське.

АТЕШ провів розвідку в Азовському

Партизани АТЕШ виявили нове місце скупчення російської військової техніки.

Про це вони повідомили у своїй групі в Telegram.

Наші агенти провели розвідку за всю Росію в Азовському. На залізничній станції помічено військову техніку, виявлено танки, артилерійські гармати. Територія знаходиться під постійною охороною, а військова поліція проводить патрулювання. Також була помічена група солдатів біля потягу, їх викликали за прізвищами й завантажували в пасажирські вагони.

Також партизани надали точні координати місцезнаходження окупантів: 45.5879779, 34.5687513

Ми активно збираємо інформацію про окупантів та передаємо її СОУ. Ми робимо все, що в наших силах, аби подолати диктаторський режим у Криму, – додали учасники руху опору.

Що побачили партизани у Криму

Представники підпілля виявили на півострові на залізничній станції у Гвардійському у Сімферопольському районі близько 30 цистерн із горючим.

Це свідчить про підготовку до масштабних військових операцій, які потребують великої кількості палива, – йдеться у публікації.

Також у Силах спротиву розповіли про спостереження "дивних подій останніми днями, які пов'язані з майбутньою черговою мобілізацією".

На вокзалах міста Джанкоя вже з самого ранку стоїть автомобіль Росгвардії, який забирає мобілізованих. Спецтранспорт і військова поліція контролюють процес. Проте, на залізничних коліях військової техніки не спостерігається, – вказується в повідомленні.

За даними кримських партизанів, у Пушкіному вже немає скупчення техніки, яка раніше тут була зафіксована.

Місцеві жителі повідомляють, що місце дислокації було тимчасовим, і техніку перекинули у невідомому напрямку. Швидше за все звичайне переміщення сил та засобів, - кажуть підпільники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?