Партизани ліквідували військових РФ високого рангу у Мелітополі
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани ліквідували військових РФ високого рангу у Мелітополі

Партизани ліквідували військових РФ високого рангу у Мелітополі
Джерело:  online.ua

Запорізька обласна військова адміністрація повідомляє, що в тимчасово окупованому Мелітополі українським партизанам вдалося ліквідувати військових РФ високого рангу. Після цього інциденту солдати РФ посилено перевіряють транспорт у пошуках партизан.

Джерело: Телеграм-канал Запорізької ОВА

У Мелітополі партизани вбили російських військових високого рангу

У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти цю ситуацію намагаються приховати. Але саме сьогодні у місті російські військові посилено перевіряли приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизан, - йдеться в повідомленні місцевої влади.

За словами скамих мелітопольців, завезені росіянами до міста «шептуни», намагаються посіяти в думки містян кілька меседжів, як то: «На початку війни влада здала місто», «Україна кинула Мелітополь, саме тому не проходить евакуація, не виплачуються заробітні плати», «Коли до Мелітополя прийдуть ЗСУ, то місто буде розбомблене».

Фото - скриншот

Ні для кого не секрет, що всі ці ворожі послання орієнтовані лише на те, аби мелітопольці погодилися на співпрацю із окупантами і перестали довіряти легітимній українській владі.

Окрім того, наголошується, що у селі Велика Білозерка Василівського району росіяни спробували роздавати гуманітарну допомогу. За подачкою від окупантів прийшли лише 5 місцевихмешканців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?