Пекло зійшло на землю: РФ скинула на Азовсталь запалювальні чи фосфорні бомби
Категорія
Україна
Дата публікації

Пекло зійшло на землю: РФ скинула на Азовсталь запалювальні чи фосфорні бомби

Пекло зійшло на землю: РФ скинула на Азовсталь запалювальні чи фосфорні бомби
Джерело:  online.ua

15 травня радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко офіційно повідомив, що російська авіація застосували проти захисників на "Азовсталі" чи то запалювальні, чи то фосфорні бомби.

Джерело: Telegram-канал  Андрющенко Time

Армія РФ скинула на Азовсталь запалювальні чи фосфорні бомби

Маріуполь. Азовсталь. Знову - з неба, моря, землі. Вчора окупанти вперше застосували проти Захисників Маріуполя запалювальні або фософрні бомби (висновок залишим спеціалістам). Самі окупанти стверджують, що було застосовано запальювальні снаряди 9М22С з термітними шарами. Температура горіння біля 2-2,5 тис. градусів за Цельсієм. Горіння зупинити майже немодливо. Пекло зішло на землю. В Азовсталь. Неймовірно як тримаються наши Захисники. Ми всі у невідплатному боргу у них, - написав Петро Андрющенко.

Окрім того, політик політик подякував гурту Kalush Orchestra, який під час фіналу "Євробачення-2022" закликав світ врятувати наших воїнів на "Азовсталі".

Kalush Orchestra. Це вчинок. Безмежна вдячність. Тому що ми всі у невідплатному боргу у Захисників Маріуполя. Навіть теоретично можлива дискваліфікація не варта компромісів, - зазначив він.

До слова, виступ та заклик Kalush Orchestra почули не тільки у цивілізованому світі. Перемога України на пісенному конкурсі неабияк розізлила російських окупантів.

Ось реакція російських віськових на нашу перемогу на Євробаченні 2022. І ця реакція масово радісно підтримана населенням недоімперії, - зазначив Андрющенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?