Путін розпочав торг для завершення війни — Арестович
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін розпочав торг для завершення війни — Арестович

Путін розпочав торг для завершення війни — Арестович
Джерело:  online.ua

За словами Олексія Арестовича, російський диктатор Володимир Путін наразі робить все можливе, щоб домовитися з деякими країнами Європи про завершення війни на його умовах. Радник глави ОПУ каже, що Кремль хоче залишити собі тимчасово окуповані території України.

Джерело: Ютую-канал ФЕЙГИН LIVE

Арестович заявив, що Путін хоче закінчити війну на своїх умовах

Олексій Арестович запевняє, що мрії очільника Кремля ніколи не здійсняться. Однак Володимир Путін все одно посилає емісарів в європейські країни, зокрема у Францію, Німеччину, Угорщину тощо.

Порядок денний звучить приблизно так: "Всі ми трохи погарячкували, просимо зрозуміти та пробачити, - розповідає представник ОПУ.

За його словами, нещодавно представник турецького лідера Реджепа Ердогана повідомив, що Москва хоче підписати новий договір колективної безпеки не лише з Україною, а й з усім Заходом.

І вся радісна метушня французів, німців і заяви турків говорять про те, що Росія намагається сторгуватися, укласти "Мінськ-3", – пояснив Олексій Арестович.

Представник ОПУ також нагадав про те, що Еммануель Макрон пропонував українському лідеру Володимиру Зеленському поступитися суверенітетом України для того, щоб завершилась війна.

Тобто наразі Росія намагається домовитися з іншими країнами та все зупинити зі збереженням за собою окупованих територій, - підсумував Арестович та вкотре повторив, що цього ніколи не буде.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?