Передача бойовикам ДНР-ЛНР 15 сепаратистів: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Передача бойовикам ДНР-ЛНР 15 сепаратистів: з'явилися фото і подробиці

Передача бойовикам ДНР-ЛНР 15 сепаратистів: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, коментуючи  передачу бойовикам ДНР і ЛНР 15 сепаратистів, уточнила, що серед них було шість жінок, людей похилого віку і люди з поганим станом здоров'я.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
Також Геращенко поінформувала, що представники окремих районів Донецької області пообіцяли до Нового року звільнити  підлітків, затриманих нібито за "диверсії і тероризм".
"Представники ОРДО пообіцяли, що до нового року будуть випущені підлітки, яких утримують за" диверсії і тероризм ". Але ми очікуємо звільнення хлопців і апелюємо до Москви і Кремля проявити гуманізм", - написала політик.
Як повідомляв ONLINE.UA  15 грудня представник Києва в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила про намір української сторони в як жест доброї волі звільнити 15 полонених.

















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?