Переговори з РФ будуть лише після її поразки в Україні — Британія
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори з РФ будуть лише після її поразки в Україні — Британія

Переговори з РФ будуть лише після її поразки в Україні — Британія
Джерело:  online.ua

Очільниця Міністерства закордонних справ Британії Ліз Трасс звернула увагу міжнародної спільноти на те, що мирні перемовини з Росією можна проводити винятково після її поразки в Україні. З такою заявою вона виступила під час публічного форуму НАТО у Мадриді.

Джерело:  "Європейська правда"

Перемовини з РФ будуть лише після її поразки в Україні — Трасс

Нам необхідно забезпечити поразку Росії в Україні. Це необхідно для європейської безпеки, свободи та демократії. Це єдиний спосіб, у який можна досягти тривалого миру в Європі, - наголосила британська дипломатка.

На її переконання, у жодному разі не можна проводити перемовини із країною-агресоркою РФ, поки її армія залишається в Україні.

Єнс Столтенберг та Ліз Трасс (фото — twitter.com/trussliz)

Є люди, які говорять, що є можливості для переговорів зараз у той час, як Росія ще в Україні. Але я думаю, що це принесе фальшивий мир. Це призведе до подальшої агресії у майбутньому. Ми повинні вивчити уроки минулого - помилки мінського протоколу, до прикладу, який не зміг забезпечити тривалий мир у регіоні... Ми повинні спершу перемогти Росію, а потім вести переговори, - додала Ліз Трасс.

Що важливо розуміти, нещодавно британський лідер Борис Джонсон офіційно попереджав, що країни G7 та союзники по НАТО не повинні заохочувати Україну погоджуватися на невигідні умови миру у той час, як жорстока війна Росії затягується.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?